Ebru Erke – Tavuk (2009)

Ebru Erke elimizdeki çalışmasında, Türk ve dünya mutfaklarından derlenmiş, yemek, çorba ve salata gibi tavuk etiyle yapılan 100 tarif sunuyor.

Tavuk eti, yüksek kalitedeki protein elzem aminoasitlerini ve elzem yağ asitlerini diğer etlerle aynı oranda içermesi ve kolay sindirilebilir olmasıyla, çocuk ve yaşlıların beslenmeleri ve diyabetik beslenme dâhil birçok özel diyette rahatlıkla yer alan etlerden.

Erke, Türkiye mutfağından en sevilen tavuk yemeklerinin yanı sıra, Kolombiya’dan Ajiaco, İtalya’dan balzamik sirkeli tavuk, Pakistan’dan körili tavuk, Rusya’dan Kievski, Fransa’dan Cordon bleu ve Avusturya’dan Şnitzel gibi, dünyada tavukla yapılan özgün yemeklerin de tariflerini anlatıyor.

  • Künye: Ebru Erke – Tavuk, Hayy Kitap, yemek, 120 sayfa
Reklamlar

Yayınlayan

Kitap Kokusu

Kitap Kokusu’nda, kitaplarla ilgili kısa tanıtımlara yer veriliyor. Her kitabı değil, türünün en iyisini sunmayı amaçlıyoruz. Okurların blogu daha rahat kullanabilmeleri için, kitap türüne, yazarına, yayımlandığı yıla, yayınevine ve barındırdığı temalara göre kategorilere ayrıldı, etiketlendi. Blog, her gün yeni kitaplarla zenginleşecek… İyi okumalar… E-posta: kitapkokusutr@gmail.com

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.