Yunus Emre Akkor – Osmanlı Mutfağı (2014)

Çorbalardan et yemeklerine, balık yemeklerinden hamur işlerine Osmanlı mutfağının çeşitli yüzyıllarına ait 150 tarif.

Özellikle uygulanabilir tariflerden oluşuyla kendi türündeki diğer çalışmalardan ayrılan kitap, kaliteli baskısı ve zengin görselliğiyle de, mutfağa gönül vermiş kadın-erkek, aşçı ve öğrenciler tarafından okunmayı hak ediyor.

  • Künye: Yunus Emre Akkor – Osmanlı Mutfağı, Alfa Yayınları

Yayınlayan

Kitap Kokusu

Kitap Kokusu’nda, kitaplarla ilgili kısa tanıtımlara yer veriliyor. Her kitabı değil, türünün en iyisini sunmayı amaçlıyoruz. Okurların blogu daha rahat kullanabilmeleri için, kitap türüne, yazarına, yayımlandığı yıla, yayınevine ve barındırdığı temalara göre kategorilere ayrıldı, etiketlendi. Blog, her gün yeni kitaplarla zenginleşecek… İyi okumalar… E-posta: kitapkokusutr@gmail.com

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.