Ekrem Muhittin Yeğen – Yemek Öğretimi (2008)

Ekrem Muhittin Yeğen’in ‘Yemek Öğretimi’ dizisinin bu dördüncü cildi pilav, makarna, hamur işleri ve çok sayıda börek tarifini barındırıyor.

Cumhuriyetin ilk yıllarına uzanan yemek kitaplarıyla ustalığını tescil etmiş Yeğen’in kaliteli bir baskıyla sunulan tarifleri, görsel malzemelerle de olabildiğince desteklenmiş.

Çilav olarak bilinen İran pilavı; patlıcanlı, zeytinyağlı, ciğerli pilav, Sultan Reşat usulü pilav; Breze soslu makarna; Floransa, Napoliten ve Negresco tarzı makarna; fırın makarna, makarna graten, kuşbaşı etli makarna; kesme makarna hamuru, mantarlı kenelloni; tatar böreği, saray böreği ve serpme hamur böreği, birçok tarif barındıran kitaptan yalnızca birkaç örnek.

  • Künye: Ekrem Muhittin Yeğen – Yemek Öğretimi, İnkılap Kitabevi, yemek, 175 sayfa
Reklamlar

Yayınlayan

Kitap Kokusu

Kitap Kokusu’nda, kitaplarla ilgili kısa tanıtımlara yer veriliyor. Her kitabı değil, türünün en iyisini sunmayı amaçlıyoruz. Okurların blogu daha rahat kullanabilmeleri için, kitap türüne, yazarına, yayımlandığı yıla, yayınevine ve barındırdığı temalara göre kategorilere ayrıldı, etiketlendi. Blog, her gün yeni kitaplarla zenginleşecek… İyi okumalar… E-posta: kitapkokusutr@gmail.com

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.